© 2023 by Sphere Construction. Proudly created with Wix.com

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

Website responsible Petrapack.se

TJÄNSTER

Vi är inga vanliga sopgubbar, vi är gamla byggare,som ser på avfall utifrån byggarnas perspektiv. Vi är ett annorlunda sopföretag.Vårt sopföretag ser inte ut som alla andra. Det viktigaste är bra service, vi ska ha marknadens bästa service till ett rimligt pris.

 

Det är inte de stora intäkterna utan de små utgifterna som skapar ett lönsamt företag. därför har vi inga egna bilar eller egna container som kräver ett stort kapital på så sätt kan vi hålla nere våra kostnader och erbjuda dig som kund en kostnadseffektiv avfallslösning.

 

MEN VI HAR KNUTIT ETT AVTAL MED EN AV STOCKHOLMS STÖRSTA ÅKARE SOM HAR ÖVER 200 BILAR. DET GÖR ATT VI KAN GARANTERA DIG BÄSTA SERVICEN. ÄR DU INTE NÖJD MED DEN SERVICE DU FÅR AV OSS DÅ RINGER DU BARA GRUNDAREN DANIEL BOBERG PÅ HANS MOBIL 0704-200 270.

 

Vi kommer gärna ut och besöker er arbetsplats för att hjälpa er hur ni ska ta hand om avfallet på bästa sätt. Vi bjuder på transporter om avfallet inte är borta nästa dag.

(Du måsta ringa innan kl 10:00 måndag-onsdag, vi har svårt att hålla denna garanti på fredagar då det är många kunder som vill få bort sitt avfall på fredagar men givetvis gör vi så gott vi kan.

Vi gör även så gott vi kan För att få bort ditt avfall nästa dag, även om du ringer 17:00.) JA DET ÄR FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT MEN VI HAR ÖPPET FRÅN KL 06:00-17:00 MÅNDAG-FREDAG.

 

Vi tänker inte som alla andra, vi tänker, hur kan vi lösa DEN HÄR SKITEN ÅT ER? Vi tänker som om vi vore kunden!

Vi sätter alltid kunden i centrum oavsett vad det gäller.
1/4