BOBCON – Proffs på avfallshantering

Startat av hanterverkare för hantverkare

BOBCON erbjuder avfallstjänster till ett Fastpris på era projekt. Snabb och smidig leverans från och till din arbetsplats.

Om oss

Innovativa lösningar inom byggavfall.

BOBCON vill hjälpa till att utveckla byggbranschen genom att ta fram innovativa lösningar inom byggavfall. Vi har tagit fram hjälpmedel till storsäck som gör att du spar tid. Tid är pengar, många gånger fokuserar man bara på priset men att få till en bra avfallslogistik och en bra arbetsmiljö är viktigt för totalekonomin i projekten.

Givetvis har vi bra priser och bästa servicen. Vi garanterar att ditt byggavfall är borta nästa dag. Med över 20 års erfarenhet som byggentreprenör vet vi som grundade BOBCON vad vi pratar om.

Leverans

Vi jobbar för att ge våra kunder bra och snabbast möjliga service.

Bortforsling av byggavfall

Normalt hämtas din order nästkommande dag. Vid "känsliga" projekt kan vi tillsammans schemalägga lämpliga tider för bortforsling. Vi kan givetvis erbjuda express och jourhämtningar.

Att beställa

Enkelt att beställa, via bobcon.se, tel, mail eller SMS.

Avfallsstatistik

Om eran beställare kräver så tillhandahåller vi avfallsstatistik om ni väljer vårat rörliga pris. Ni får en sammanställning av erat byggavfall efter projektet.

BOBCON Lastbil i neongult och blå.

Vi har tagit fram hjälpmedel till storsäck som gör att du spar tid. Tid är pengar, många gånger fokuserar man bara på priset men att få till en bra avfallslogistik och en bra arbetsmiljö är viktigt för totalekonomin i projekten. Givetvis har vi bra priser och bästa servicen. Vi garanterar att ditt byggavfall är borta nästa dag. Med över 20 års erfarenhet som byggentreprenör vet vi som grundade BOBCON vad vi pratar om.

Teleskoplyft i stan.

Våra mål

Innovation

Vi ska vara en innovatör inom byggbranschen, genom att utveckla nya och bättre avfallslösningar som spar tid och förbättrar arbetsmiljön.

Miljö

Vi skall verka för att minimera vår skadliga inverkan på vår miljö.

Hur mycket avfall producerar vi och sorterar vi på rätt sätt. Vad är bäst för miljön? Att sortera på plats med egen personal eller låta någon ta hand om ditt avfall, vad sägs om en helhetslösning?

Har du frågor om våra produkter?

Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig inom kort.